Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Roompot park Eksel is een mooi kleinschalig nieuw park. Mooie huisjes en vriendelijk personeel. Veel verschillende wandelingen te doen in de buurt.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Klein rustig park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

We hebben een hele fijne midweek gehad in jullie mooie kleinschalig park.👍👍

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Modern park in prachtige omgeving

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: A van Duijvenbode
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Nicky
Datum: 23 februari 2024

We hebben een toffe vakantie gehad op Roompot Eksel, alweer de 16e keer op 1 van jullie parken geloof ik. Bij aankomst hoefde ik niet langs de receptie omdat we al een code hadden, ideaal! Het huisje was sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. In het huisje hangen 2 airco’s welke ook verwarmen. Omdat het huisje voorzien is van een vide, en warmte opstijgt, wordt het op de vide wel warm. Raam open voor het slapen gaan en opgelost. Op het park zelf is geen animatie maar dat mag de pret niet drukken, genoeg te doen in de omgeving. Voor het zwemmen zijn we naar 1 van de andere Roompot-parken in de buurt geweest. Bij de receptie kon je terecht met al je vragen en voor info over wat er zoal te doen is in de omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Henk De Wit
Datum: 23 februari 2024

We hebben genoten deze dagen en wat een fijn personeel werk hier. We komen zeker terug .

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: R.E Meijer
Datum: 20 februari 2024

Het was een ontzettend fijn en leuk verblijf in een mooi huisje. De locatie was super en vanuit daar konden we heel makkelijk naar Maastricht, Eindhoven, Luik en Antwerpen. De faciliteiten in het huisje waren heel fijn en we hadden eigenlijk alles wat we nodig hadden.
Mochten we dan een minpunt geven dan was de wastafel in de badkamer wat onhandig en smal.

Al met al een top verblijf en we willen in de toekomst wellicht nog eens terugkomen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.