Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantie Eksel

Beleef een unieke vakantie in Eksel

Verken het Belgische landschap of ontdek de leukste familieactiviteiten in de grensstreek tijdens een vakantie in Eksel. Roompot is niet alleen de grootste kustspeler van Nederland, maar heeft ook verschillende vakantieparken over de grens. Zo overnacht je op een sfeervol vakantiepark in Belgisch Limburg in de bossen wanneer je tijdens jouw vakantie Eksel en omstreken verkent. De ene dag fiets je over een uniek pad tussen de boomtoppen, terwijl je de volgende dag cultuur snuift in een van de Belgische steden. Wat je bestemming ook is, in Belgisch Limburg beleef je het allemaal.

Voel je thuis op het vakantiepark

Je komt helemaal tot rust tijdens een vakantie in Eksel, want hier overnacht je op een vakantiepark in een bosrijke omgeving. Geniet van het sfeervolle vakantiehuis in Eksel, ingericht met een moderne keuken, luxe badkamer en uitnodigende loungehoek. In de tuin geniet je van het gefluit van de vogels, terwijl je proost op een geslaagde vakantie. Op het vakantiepark ontdek je genoeg faciliteiten voor jong en oud. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of de Kids Club speel jij een potje padel of jeu de boules. Begin je ochtenden goed door gebruik te maken van de broodjesservice of sluit de dag feestelijk af met een maaltijd in het restaurant. Eksel ligt in een natuurrijke omgeving, die je beter leert kennen wanneer je een fiets huurt bij de receptie en op ontdekkingstocht gaat.

Een vakantie in Eksel met Roompot

Verruil het Nederlandse landschap voor het Belgische tijdens een vakantie in Eksel. Op het vakantiepark van Roompot ontbreekt het je aan niets, van prachtige natuur tot de mogelijkheid om de rijke Belgische cultuur te leren kennen. De ene dag beleef je avonturen met de kinderen, terwijl je de volgende dag tot rust komt met een goed boek. Bekijk onze aanbiedingen en boek eventueel last minute een vakantie Eksel. Voor je het weet overnacht je in een vakantiehuis in de bossen van Belgisch Limburg en laat je de dagelijkse drukte even helemaal achter je. Neem de kinderen mee, ga voor een romantische midweek met je partner of beleef een avontuurlijke vakantie met je vrienden.

Ontdek prachtige natuurlandschappen

Een vakantie in Eksel is de uitgelezen kans om de natuur van Belgisch Limburg beter te leren kennen. Dwaal door de Vallei van de Zwarte Beek, waar verschillende kabbelende beekjes het weidelandschap prachtig doorbreken. In de Lochterschans ontdek je juist een moerasachtig gebied dat voor uitdagende wandelingen zorgt. Stap je liever op de fiets tijdens een vakantie in Belgisch Limburg? Bezoek dan Bosland, het avonturenbos in de omgeving van het vakantiepark. In dit bos ontdek je een fietspad met een bekende brug die op 10 meter hoogte langs de boomtoppen loopt. Zo bewonder je de Ekselse natuur vanuit een verrassend perspectief.

Op verkenningstocht met de kinderen

Neem de kinderen mee op vakantie in Eksel en ontdek samen de leukste attracties voor het hele gezin. Over het algemeen hoeven de kleintjes zich geen moment te vervelen tijdens een vakantie in Hechtel-Eksel. Zo hebben ze alle ruimte om te spelen in Speelbos Pijnven, met leuke speeltoestellen, zoektochten en wandelroutes die de fantasie prikkelen. Bezoek natuurgebied de IJzeren Man, waar je de dieren op de kinderboerderij verrast door ze samen te voeren. Vergeet ook het preHistorisch Dorp niet als je verblijft op het vakantiepark in Eksel.  vakantie Eksel. Hier duiken de kinderen in verschillende historische periodes en leren ze hoe men leefde in de middeleeuwen of Romeinse tijd.

Een culturele vakantie

België is een land met een rijke cultuur. Dat ontdek je tijdens je vakantie Eksel. Zo ben je in een mum van tijd in de stad Hasselt. Hier wandel je door sfeervolle straten waar de resten uit de middeleeuwen nog te zien zijn. Bezoek museum Het Stadsmus om meer over de geschiedenis van de stad te ontdekken of bewonder de kathedraal die boven de stad uittorent. Ook openluchtmuseum Bokrijk is het bezoeken waard tijdens je vakantie in Eksel. Hier ontdek je panden uit verschillende perioden, allemaal met een eigen geschiedenis en functie. Zo leer je meer over oude ambachten en gebruiken die iedere periode typeren.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.