Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantiepark Eksel

Ontdek de rust op een vakantiepark in Eksel

Slaap op een sfeervol vakantiepark in de natuur en geniet van de frisse boslucht. Het kan wanneer je op het vakantiepark in Eksel van Roompot verblijft. Hier ontdek je al het moois dat Belgisch Limburg te bieden heeft. Ga wandelen in rijke natuurgebieden, verken leuke klimbossen met het hele gezin of bezoek culturele parels in de omgeving van het park. Wat je bestemming ook is, je maakt het allemaal mee wanneer je vanuit een vakantiepark Eksel en omstreken gaat verkennen.

Prachtige accommodaties voor ieder gezelschap

De sfeervolle accommodaties zijn reden genoeg om op ons vakantiepark in Eksel te overnachten. Voel je thuis in bungalows met een moderne inrichting, vol details die voor een warm welkom zorgen. Deze bungalows zijn geschikt voor gezelschappen van twee tot zestien personen en van alle gemakken voorzien. Zet 's ochtends een heerlijke kop koffie en geniet van de rust in je eigen tuin, waarna je een uitgebreid ontbijt klaarmaakt in de moderne keuken van het vakantiehuis. De loungehoek biedt alle ruimte voor goede gesprekken, bordspellen of om tot rust te komen met een boek. Ook een luxe badkamer hoort bij de voorzieningen, net als slaapkamers met comfortabele bedden die voor een goede nachtrust zorgen.

Verblijf op een vakantiepark in Eksel van Roompot

Ben je toe aan een vakantie in het buitenland, maar wil je niet te ver reizen? Ga dan naar het vakantiepark in Eksel van Roompot, net over de grens. Hier geniet je over het algemeen van een rustige vakantie in de natuur, maar het is ook mogelijk om verschillende avonturen te beleven met het hele gezin. De ene dag ontdek je de sportvelden op het vakantiepark in Eksel, terwijl je de volgende dag Hasselt verkent of een van de fietspaden in de omgeving trotseert. Het is deze veelzijdigheid die het de moeite waard maakt Hechtel Eksel vanuit een vakantiepark te leren kennen.
 

Faciliteiten voor jong en oud

Niet alleen de vakantiewoningen op het vakantiepark in Belgisch Limburg laten niets te wensen over. Het park heeft ook uitstekende faciliteiten, waardoor je elke dag weer andere avonturen beleeft. Ga voor een actieve vakantie en speel padel of jeu de boules op het vakantiepark in Eksel. De kinderen kunnen lekker ravotten in de speeltuin of doen mee met de leuke activiteiten in de Kids Club. Soms is Koos Konijn zelfs aanwezig voor een dansmiddag. Op warme dagen biedt de waterspeeltuin verkoeling. Wil je van een echte natuurvakantie in Eksel genieten? Huur dan fietsen bij de receptie en verken de veelzijdige landschappen rond het vakantiepark in Eksel.

Natuurgebieden die je verrassen

In de buurt van Eksel is meer dan genoeg natuur om te verkennen. Natuurgebied Bosland is een uitgespreid gebied, waar je lange tochten maakt door dichtbegroeide bossen. Vergeet ook niet langs de vele meren en duinen van de regio te wandelen. Wil je juist fietsen wanneer je op een vakantiepark in Hechtel Eksel verblijft? Dan is de fietsbrug in het Avonturenpark van Bosland een goede bestemming. Deze brug bereikt een hoogte van maar liefst 10 meter, waardoor je tussen de boomtoppen fietst. Laat de kinderen op een bijzondere manier genieten in de natuur door het Klankenbos te bezoeken. Hier ontdekken jullie verschillende klankinstallaties die je het bos vanuit een ander perspectief laten beleven.

Culturele activiteiten in de omgeving

Een vakantie op een vakantiepark in Eksel is een goede gelegenheid om de cultuur van Belgisch Limburg beter te leren kennen. Dat doe je bijvoorbeeld door de stad Hasselt te bezoeken. Wandel hier door de abdij van Herkenrode of breng een bezoek aan het jenevermuseum in de stad. Museum Het Stadsmus vertelt je meer over de bijzondere geschiedenis van deze stad. Ga je vakantie vieren met de kinderen? Dan kijken zij hun ogen uit bij het Openluchtmuseum Bokrijk. Hier ontdekken jullie gebouwen, tradities en ambachten uit verschillende eeuwen. Het ene moment lijk je je in de middeleeuwen te begeven, terwijl je het volgende moment de jaren 60 ontdekt.

Activiteiten met de kinderen

Op ons vakantiepark in Eksel vind je alles wat je nodig hebt om vakantie te vieren met de kinderen. Wil je ook de omgeving van het park beter leren kennen? Dan zijn er genoeg activiteiten om uit te kiezen. Neem de kleintjes mee naar Speelbos Pijnven, waar ze hutten bouwen, speeltoestellen ontdekken en vooral van het rijke bos genieten. Op regenachtige dagen is een bezoek aan Kidsplaza een goede zet. Deze speeltuin heeft een groot indoorgebied, met talloze klimstellages waar de kleintjes hun energie kwijt kunnen. Voor avontuurlijke kinderen is Klimbos Weert een goede bestemming. Het klimbos ligt niet ver van het vakantiepark in Eksel en is gevuld met uitdagende klimroutes.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.